Minimalistisch warm bij Piet Boon

August 23, 2017

Op privébezoek bij de geniale totaalinrichter Piet Boon mochten we heel wat nuttig advies inwinnen. Zo gaan praktisch, doorleefd en gestileerd mooi samen. Zijn minimalistische aanpak resulteert in een rustgevende uitstraling een uniek thuisgevoel. Hoe strak het geheel ook oogt, Boon zorgt altijd voor een organische touch door het gebruik van hout en natuurlijk textiel. Met de stoffering en de juiste accenten brengt hij warmte in huis: bedlinnen met hoge aaibaarheidsfactor, stoelen en zitbanken die je koesteren, vloerstrelende gordijnen, gebreid goed, een poef op de grond, bloemen op tafel. Kunst kun je niet wegdenken. Piet verzamelt al heel zijn leven kunst. Kunst ziet hij als een reflectie van zijn eigen identiteit.

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Featured Posts

Parel van de stille Kempen

September 23, 2019

1/9
Please reload

Recente berichten

September 23, 2019

Please reload

Archief