Groene ideetjes plukken

August 23, 2017

Op bezoek bij tuinarchitect Frederic Cannaerts mochten we enkele ideetjes plukken. Zijn serre werd als vanouds op maat gemaakt. Het model lijkt weggeplukt uit de bekende druivenstreek rond Overijse. Noteer dat de stam van de druivelaars aan de buitenkant zit, zodat ze volop water krijgen. En binnen doet het warme zonlicht hen zichtbaar deugd. Dat rododendrons echte voorjaarsklassiekers zijn, is algemeen geweten. Maar wist je dat je door flink wat water te geven en de verwelkte bloemen met de hand te verwijderen, je de planten opnieuw kunt laten bloeien tot de zomer? Info: www.cannaerts.eu

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Featured Posts

Parel van de stille Kempen

September 23, 2019

1/9
Please reload

Recente berichten

September 23, 2019

Please reload

Archief