De kracht van zwartwit bij Filip Deslee

August 23, 2017

 

De spankracht tussen zwart en wit typeert de karakteristieke woonstijl van Filip Deslee. Maar het is niet zomaar een lukrake combinatie en het is ook verbluffend hoe Filip op dit sobere thema rijkelijk varieert. Je zou het zo kunnen stellen: zwart/wit en zwart/wit is twee bij Deslee! Hier heeft de leefkamer een driedelige visuele verdeling, zonder aan de openheid te raken. Waar het salon is, heeft Filip aan schilder Peter Deckers gevraagd om het plafond zwart te schilderen. Zo creëert de interieurarchitect zonder wanden toch een knusse cocon.

 

 

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Featured Posts

Parel van de stille Kempen

September 23, 2019

1/9
Please reload

Recente berichten

September 23, 2019

Please reload

Archief